Dorpscafé te huur in Meeuwen

Dorpsstraat 42, 3670 Meeuwen

Het café is gelegen in het centrum van Meeuwen, Oudsbergen, onder de kerktoren. Een echt stamcafé van velen in de buurt. Het pand is volledig ingericht en bemeubeld, inclusief een kleine keuken dat klaar is voor onmiddellijk gebruik, aldus instap klaar. Op de eerste verdieping bevindt zich een woning die recent werd gerenoveerd. Het appartement bestaat uit een leefruimte, een keuken, een badkamer met daarbij drie verschillende kamers die kunnen dienen als slaapkamers of die naar eigen wens ingevuld kunnen worden.

Het pand is volledig onderkelderd met een overvloed aan ruimte voor stockage. Een grote plus is dat er een koelcel is voorzien. Buiten is er een terras voorzien aan de voorgevel. Hier moet een nieuwe vergunning voor aangevraagd worden bij de gemeentelijke dienst economie.


Bierpunt is een concept dat de nadruk legt op een uitgebreid aanbod aan bieren. Een Bierpunt heeft 250 soorten bieren waarvan een aantal op vat. Dit gebeurt in samenspraak met Depot 30. De naam en het logo dienen gebruikt te worden. De verdere invulling van het concept is vrij te kiezen door de uitbater.

 

Handelsfonds over te nemen.

Vraag meer informatie
Totale grondoppervlakte gebouw
212
Aantal verdiepen
2
Terras
Op openbaar domein
Beschikbaar
Onmiddellijk
Investering
Woning
Aanwezig, 3 slaapkamers

Informatie aanvragen

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.