Bierpunt Genk

Stationsstraat 1, 3600 Genk

Speciale bieren café te huur.

Het café is gelegen in het centrum van Genk, in de oude stadskern, vlak onder de kerktoren. De hoofdingang is langs de Stationsstraat. Er is een tweede toegang langs de Winterslagstraat. Enkele jaren geleden werd het volledig opnieuw ingericht. Het gebouw werd gerenoveerd en het interieur vernieuwd. Men kan dus onmiddellijk starten. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich, buiten de verbruikersruimte zelf, ook nog een keuken en opslagruimte. Er zijn twee trappen die leiden naar de bovenverdieping. Hier is een vergaderruimte, een bureel, opslag en de toiletten.

De kelder beperkt zich tot het hoofdgebouw. Het is een ruime, goed onderhouden kelder die ingericht is voor het stockeren van een groot aanbod aan speciale bieren.

Vooraan is door de stad een zone voorzien voor terras. Dit is afgebakend door windschermen. Er moet enkele een nieuwe aanvraag gebeuren bij de gemeentelijke dienst economie.

Bierpunt is een concept dat de nadruk legt op een uitgebreid aanbod aan bieren. Een Bierpunt heeft 250 soorten bieren waarvan een aantal op vat. Dit gebeurt in samenspraak met Depot 30. De naam en het logo dienen gebruikt te worden. De verdere invulling van het concept is vrij te kiezen door de uitbater.

Vraag meer informatie
Totale grondoppervlakte gebouw
315
Aantal verdiepen
2
Terras
op openbaar domein
Beschikbaar
Onmiddellijk
Investering
€€
Woning
Nee

Informatie aanvragen

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.